Digivõtmete puudumine katkestas kinode piletimüügi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi Resident Evil: Teispoolsus plakat
Filmi Resident Evil: Teispoolsus plakat Foto: promo

Hetkel on tehnilistel põhjustel peatatud piletimüük filmi Resident Evil: Teispoolsus 3D tänastele seanssidele kõikides Eesti 3D-kinodes, teatab kino Solaris.



Piletimüügi peatamise põhjuseks on see, et 3D-filmide näitamiseks eluliselt vajalikud digitaalsed võtmed ei ole veel kinodesse kohale jõudnud. Ilma nendeta ei saa aga kinod digitaalseid 3D-filme rahvale näidata.

Taoline kahetsusväärne olukord on tekkinud nimetatud võtmeid tootva labori ülekoormuse tõttu. Film jõuab täna kinodesse üle terve maailma ning labor oma võimeid seetõttu kahjuks üle hinnanud.

Praeguse hetke seisuga on peatatud piletite müük selle filmi tänastele seanssidele.

Samas loodab kino esindaja, et olukord laheneb kiiresti ja ilma suuremate probleemideta. Solaris jätlab piletimüügiga niipea, kui filmi näitamiseks vajalikud võtmed on kinodesse saabunud.

Juhul, kui tänased seansid ära jäävad, ostab kino seanssidele eelnevalt soetatud piletid tagasi või vahetab need soovi korral ümber mõne muu 3D-seansi piletite vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles