Chris Brown jäeti lapse pärast maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Singer Chris Brown attends the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California.   Larry Busacca/Getty Images for MTV/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
INGLEWOOD, CA - AUGUST 24: Singer Chris Brown attends the 2014 MTV Video Music Awards at The Forum on August 24, 2014 in Inglewood, California. Larry Busacca/Getty Images for MTV/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

25-aastane laulja Chris Brown on nädala jooksul saanud nii häid kui halbu uudiseid. Esiteks sai ta teada, et on isa ning pärast seda, et on taaskord vallaline.

Chris Brown sai hiljuti isadustesti kaudu teada, et tal on eksmodell Niaga 9-kuune laps. Kuigi laulja saab oma lapse emaga hästi läbi, ei meeldinud uudis Browni praegusele tüdruksõbrale.

Algaja modell Karrueche Tran jättis Browni isadusest kuuldes laulja maha ja postitas isegi oma Twitterikontolt teksti: «Kuulake. Ma suudan ainult nii palju taluda. Õnn kaasa Chrisile ja ta perele. Minule pole beebidraamat vaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles