19 tundi järest World of Warcrafti mänginud hiinlane suri

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiinas Shanghais hukkus noor mees, kes internetikohvikus mängis 19 tundi järjest populaarset online-rollimängu World of Warcraft.

24-aastane mees sai pärast pikaajalist pinges olekut infarkti, edastab iltalehti.fi.

Internetikohviku turvakaamera salvestise läbivaatamisel ilmnes, et mees hakkab esmalt tugevalt köhima ja hingeldama ning siis lihtsalt vajub toolil kokku.

Kaasmängija kutsus kiirabi, kuid parameedikud ta elu päästa ei suutnud. Mees tunnistati sündmuskohal surnuks.

«Kuulsin, kuidas ta pärast köha vaikses jäi. Kui ta juurde jõudsin, oli ta näost valge ja tal oli silmnähtavalt halb. Ta pühkis taskurätikuga suud ning näha oli verd,» teatas kaasmängija.

Uurimine näitas, et mees oli mänginud populaarset mängu 19 tundi puhkepause pidamata.

Lahkamine peaks paljastama hiinlase surma põhjuse, kuid asjatundjate arvates tappis ta ülepingutusest tekkinud infrakt ja sisemine verejooks.

Tegemist ei ole esimese korraga, mil mängusõltlane elu kaotab. Selliseid juhtumeid on viimasel ajal eriti just Aasia riikides ette tulnud.

Taiwani pealinnas Taipeis leidis jaanuaris aset samalaadne juhtum, kus internetikohvikus mänginud mees lihtsalt vajus kokku ja suri. Meedia teatel oli see mees mänginud kolm päeva järjest ning ta oli mitu päeva internetikohvikus enne kui märgati, et ta on surnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles