Slippery Slope esitleb R2 VeebiLive’il enda tuliuut debüütalbumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Slippery Slope
Slippery Slope Foto: Pressifoto

Juba sel reedel, 6. märtsil toimub järjekordne Raadio 2 ja ERR.ee ühisprojekt R2 VeebiLive, kus läbi raadioeetri ning arvutiekraani astub seekord üles ansambel Slippery Slope, kes tutvustab lugusid enda värsket kauamängivat «Do You Feel The Same».

Slippery Slope on bänd, mille heliloomingu taga seisavad kolm parimat sõpra – Egert Milder (vokaal ja kitarr), Madis Lett (bassist ning taustavokaal) ning Henri Kuusk (trummid). Enam kui viie aasta jooksul koos loodud muusika jäädvustati läinud aasta lõpus ansambli debüütalbumile «Do You Feel The Same».

Foto: Viktor Burkisvki

Slippery Slope’i värske kauamängiva esiksingel «Careful» on SoundCloud’i keskkonnas kogunud üle 400 000 kuulamise ning pakkunud palju kõneainet ka väljaspool Eestit. Albumilt leiab 12 pala, kus teevad teiste seas kaasa «Head Ööd, Vend» koor ning keelpillikvartett. Album on digitaalsel kujul saadaval iTunes’is, Spotify’s ning Deezeris ja füüsilisel kujul hästivarustatud plaadi- ja raamatupoodides üle Eesti.

VeebiLive algab Raadio 2 otse-eetris ja ERR.ee veebikeskkonnas sel reedel, 6. märtsil peale kella kolmeseid uudiseid. 

Slippery Slope’i tegemistega saab olla kursis nende Facebooki lehe kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles