Maailma mõnupakkuvaimad poosid etenduvad Erotic Cinema'l

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma mõnupakkuvaimad poosid etenduvad Erotic Cinema'l
Maailma mõnupakkuvaimad poosid etenduvad Erotic Cinema'l Foto: Klubi Teater

Sel reedel, 06.märtsil leiab koostöös Viru Valgega klubis Teater aset Erotic Cinema, mis sel korral tutvustab «Kama Sutra» temaatikat ja olemust. Kama Sutrast on kuulnud vast kõik, ent enda silmaga naudingurohkeid poose näinud ning mõistnud täpsemalt Kama Sutra raamatu ja õpetuse olemust?

Sel reedel saab Klubist Teater õpiruum, kus ka võhikud saavad tundma õppida Maailma tuntuima sensuaalsete naudingute õpperaamatut ning seda eriti meeldival viisil - nautides kohapeal Kama Sutrast inspireetiud lavalisi etendusi, mis fantaasia lendama ning meeleolu erootilisele lainele viib. Raamat, mis muudab Sinu ööd unustamatuks, on pakkunud palju kõneainet läbi dekaadide ning sellest on loodud ka mitmeid filme ja sarju.

Foto: Klubi Teater

Erotic Cinema toob Sinuni Kama Sutra kõige paremad ning kütkestavamad seigad läbi aegade! Selles Vana-India 5.sajandil  koostatud seksuaalelu käsiraamatus leidub täiusliku naudingu aare. Raamatu kõneainet pakkuvaim osa «Kama» seletab armastuse või sensuaalsete naudingute täiuse saavutamist.  Kogu teose 1250 värsireast, 7 osast ja 36 peatükist leiab igaüks endale midagi, milleta edaspidi ollagi ei oskaks...raamatu illustratsioonidest ja mõtteteradest inspireeritud etteasted ootavad kõiki juba sel reedel klubi Teater lavadel.

Foto: Klubi Teater

Klubis Teater saavad sel õhtul kokku nii naudinguraamatu austajad, kes panevad teada-tuntud nipid endale kõrva taha, kui ka inimesed, kes armastavad ise uusi teid leida. Nimelt toimub sel reedel, 06.märtsil Loovusfestival Kuldmuna Auhinnagala, mis tunnustab silmapaistvate reklaamide, disainilahenduste, kampaaniate ja ürituste  loovlahendusi ning kulmineerub ametliku Afterparty'ga klubis Teater, kuhu on oodatud kõik Kuldmuna auhinnagala säravad isiksused, lisaks ootavad kohal kõiki selle õhtu temaatilised joogid ning mitmed üllatused.

Naudinguraamatu Kama Sutra tundmaõppijad ning oma ala loovprojektide säravaimad tähed kohtuvad sel reedel klubis Teater. Rohkem infot on võimalik leida Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles