Galerii: lõbusal Vanaema peol esines Superstaari saate võitja Jana Kask

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 28. veebruaril kutsus Lõbus Deja Vu Vanaema kõiki endale külla, et üheskoos Babuljaga veebruar lõbusalt ära saata ning kevadele vastu astuda. Kohapeal ootasid kõiki sel puhul eriti värskendavad kokteilid, säravad Babulja tütrekesed ning võimsa live'iga oli kohal Eesti Otsib Superstaari 2.hooaja võitja Jana Kask.

Lounge Deja Vu Vanaema ootas taaskord kõiki külla, ent seekord oli Babulja külaliste jaoks ette valmistanud tõelise lavashow, mille sarnast enne polnud nähtud! Babulja peol astus sel korral üles tõeline superstaar Jana Kask, kes koos veetlevate Babulja tütrekestega, andis võimsa kontsertetenduse! Kütkestavale lavashowle, kus rahvas sai nautida nii kauneid tantsijaid kui põnevat vaatemängu, pakkus lõõgastavat keelekastet Jack Daniels, mida jagasid kohapeal lõbusad Babulja tütrekesed.

Foto: Lounge Deja Vu

Jana Kase live'iga hoo sisse saanud Babulja kestis varaste hommikutundideni ning rahva meeleolu püsis maitsvate kokteilide saatel ülev kuni lõpulugudeni välja, mil tantsuplats lõpuks viimased tantsusõbrad lõbusale koduteele saatis.

Foto: Lounge Deja Vu

Kaunid Babulja Tütrekesed ootavad Sind taas juba 28.märtsil, et kõiki kevadesse tervitada ning Sinu meeli vastupandamatu iluga ergutada! Sel reedel on Deja Vu aga kevadekuulutamiseks ette valmistanud  Pähklipureja peo, mis kutsub kõiki kaunist balletti nautima! Rohkem infot peo kohta leiate Facebookist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles