Leningrad Cowboys tuleb Eestisse

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leningrad Cowboys
Leningrad Cowboys Foto: Videokaader

9. oktoobril astub Nokia Kontserdimaja laval üles üks maailma veidramaid show-bände Leningrad Cowboys.


Piiratud kogus pileteid Solaris keskuse esimese sünnipäeva pidustuste käigus toimuvale eksklusiivsele kontserdile tuli müüki 10. septembri hommikul kell 10.00.

Leningrad Cowboysi koosseisus on üksteist muusikut ning kaks veetlevat tantsijannat, kes kannavad kontserdil ette valiku ansambli parimatest hittidest läbi aegade. Tallinna kontserdi muudab eriliseks veel see, et viimastel aastatel on ansambel esinenud suhteliselt harva ning ka antud ülesastumine Nokia Kontserdimajas on kollektiivi jaoks sel aastal üks vähestest. Publikuga parema kontakti saamiseks eemaldatakse kontserdimajas esmakordselt esimesed kaheksa isterida, et lasta fännid lava ette rokkima.
Leningrad Cowboys on läbi aegade kõige populaarsem Soome rock'n'rolli bänd. Ansambel loodi 1989. aastal Aki Kaurismäki filmi jaoks «Leningrad Cowboys Go America» peamiselt ansambli Sleepy Sleepers liikmete baasil. Filmi saatis peale linastumist uskumatu edu ning bänd hakkas iseseisvalt plaate salvestama, videosid tegema ja kontserte andma. Hiljem on bänd osalenud veel 1994. aasta filmides «Leningrad Cowboys Meet Moses» ja «Total Balalaika Show».

Pileteid saab osta Ticketpro internetipoest www.ticketpro.ee, Ticketpro kassast Solaris keskusest ning Eesti Kontserdi kassadest Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas lisaks Piletilevi müügipunktidest ja internetipoest www.piletilevi.ee.
Leningradi lehmapoiste stiilinäiteid vaata altpoolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles