Sellel reedel: «Pähklipureja» ballett Lounge Deja Vu võtmes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pähklipureja» ballett Lounge Deja Vu võtmes
«Pähklipureja» ballett Lounge Deja Vu võtmes Foto: Lounge Deja Vu

Sel reedel, 06.03 ootab Lounge Deja Vu's  kõiki täiesti uuenäoline pidu, mis toob Pähklipureja  teema koos kaunite balleriinidega Lounge Deja Vu'sse! Mõtled, kas minna balletti vaatama enne, või pärast lounge'i mõnusas atmosfääris kokteilitamist? Miks mitte nautida neid kaht koos. Deja Vu on koostöös Pisangiga ette valmistanud Pähklipureja peo, mis toob kõrgklassilise meelelahutuse ning endale omase mõnusa miljöö üheskoos Sinuni.

Eelmisel kuul algust saanud pidudesari toob Sinuni kaunid balleriinid, liuglemas eraldi selleks õhtuks paigaldatud laval, et pakkuda enda külastajatele üks tõeliselt meeldejääv õhtu. Õhtu, mis on täidetud üllatusliku lavashow, maitsvate kokteilide ja heade mälestustega. Reede õhtul vallutavad Deja Vu lava tõelised balleriinid, kes on selleks õhtuks ette valmistanud kütkestava lavashow ning pakuvad silmailu kuni varaste hommikutundideni!

Foto: Lounge Deja Vu

Lisaks veetlevatele balleriinidele on kohal kaunid diivad, kes pakuvad tõelist maitseelamust Pisangi poolt. Muuda enda õhtu eriliseks Lounge Deja Vu atmosfääris, mis haarab kaasa Sind sel ööl. Rohkem infot peo kohta leiate Facebookist.

Foto: Lounge Deja Vu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles