Kadri Adamson jääb Marioni rollis kõhuga vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kättemaksukontor»
«Kättemaksukontor» Foto: TV3

Juba homme alustab TV3s uut hooaega «Kättemaksukontor», mille üks peategelastest andis täna Star FM raadioeetris värskete lugude kohta põnevaid vihjeid.

Star FM Hommikuprogrammis külas olnud Kadri Adamson vihjas, et tema kehastatud tegelane Marion Pärn satub jätkuvalt sekeldustesse, mis vaataja jaoks on parajalt koomilised. «Näiteks jääb Marion kõhuga vahele ja keerab end mõnusa supi sisse,» kirjeldas Adamson lugu, kus Kättemaksukontori naiste jaoks kerkib päevakorda fantoomrasedus. Armastatud näitlejanna lisas, et juba hooaja avaosas läheb põnevaks, sest peategelaste kolmik leiab uudse viisi, kuidas juhtumeid leida.

Sarja stsenarist Mihkel Ulmani sõnul võivad fännid uuel hooajal kriminaalsete lugude kõrval oodata ka suhteliinide värvikaid arenguid, lisaks on 13. hooaja märksõnadeks musikaalseid mõrvad, vahva memmede kolmik ning punkmuusikud.

«Kättemaksukontori» uus hooaeg algab TV3s homme kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles