Disco Tallinn toob disko palaviku sel laupäeval taas Tallinnasse

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disco Tallinn toob disko palaviku sel laupäeval taas Tallinnasse, kaasa lööb DJ Mart Juur
Disco Tallinn toob disko palaviku sel laupäeval taas Tallinnasse, kaasa lööb DJ Mart Juur Foto: promo

Disko on väga lai mõiste. Kellele tähendab see eelkõige muusikastiili, kellele tervet ajastut, kellele lihtsalt üht suvalist pidu.

Sel laupäeval, 7. märtsil teatris NO99 toimuv pidudesari «Disco Tallinn» taaselustab juba teist korda selle õige disco. Millist mängiti kunagi maailma kuulsaimates klubides «Studio 54» ja «Paradise Garage». Lisab sellele siis pisut maitsekat poppi, veidike soul´i ja tänapäeval masse liigutavat nu disco´t.

Diana Ross, Chaka Khan, Earth, Wind & Fire, Joey Negro, Michael Jackson, Chic, Nora En Pure, Drop Out Orchestra on vaid üksikud komponendid Disco Tallinn kirjus menüüs.

Esimene pidu sarjast «Disco Tallinn» toimus mullu 20. detsembril ning meelitas NO99 ruumidesse puupüsti täismaja kirjut seltskonda.

Antud sündmuse formaadi jaoks hoolikalt valitud kavaga astub sel korral üles noor ja särav lauljatar Keit Triisa. Temale sekundeerib Dmitri Dmitrenko löökpillidel. Plaadimängijate taga pakuvad enda nägemuse vanast disco´st ja tänapäeva nu disco´st Mart Juur, äsja Aasia tuurilt saabunud Widenski ning meie oma kroonimata disco kuningas Tom Lilienthal.

Uksed avatakse 22.00. Piiratud kogus pileteid on eelmüügis Piletimaailma müügipunktides, www.piletimaailm.com ja Teater No99 kassas hinnaga 5 eurot. Kohapeal vahemikus 22.00-24.00 on pileti hinnaks 8 eurot, alates südaööst 10 eurot.

Kes soovib end erilisemalt tunda, saab broneerida mugavamaks olemiseks ka laudu aadressil kohvik@no99.ee või telefonil 6 605 051

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles