Vaata! iNK ilmutas oma debüütalbumi teise muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iNK
iNK Foto: promo

Täna ilmus Eesti trummi ja bass live bändilt iNK (endise nimega Soundhouse) video Fading. Videosingel on pärit iNKi detsembri lõpus ilmunud albumilt Soundhouse. Albumi materjal on salvestatud laivformaadis ning sellel teevad kaasa bändi liikmed Jana Abzalon, Mathei Florea, Roland Jairus, Charles Aaron Zobel, Oliver Rõõmus, Merje Kägu. 

iNK viljeleb jazzisugemetega trumm ja bass muusikat.  Viieliikmeline Eesti bänd sai Soundhouse nime all tuule tiibadesse Noortebänd 2012 finaalis. Nende lugu Frozen hääletati ka R2 DNB2013 parimaks Eesti trummi ja bassi looks. iNK album “SoundHouse” sai  R2 DNB2014 Aasta albumi tiitli. Lisaks omistati iNK’ile aasta uustulija auhind ning albumi esiksingel «Farewell»  pälvis teise koha. See lugu on püsinud Eesti Top 7-s 8 nädalat , millest 3 nädalat esikohal.

Foto: Mart Vares

INKi liikmed seletavad lahti Fading loo sisu: «Lugu räägib inimlikest otsingutest ja eneseületamisest. Ühiselt suudame tulla toime raskustega, mis võivad olla ookeani sügavused ja taeva kõrgused. See on loomuomane viis hingamiseks ja elus püsimiseks. Laulusõnadest inspireerituna on video must-valgetes toonides.»

28. märtsil esineb iNK Tallinn Music Week’i raames Erinevate Tubad klubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles