ELU24 LIVE/ Külas käis muusikasse uusi kõlavärve toov The Brackets

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas üle aasta tegutsenud trip-rock´i ja psühhedeelset soul-muusikat viljelev kollektiiv The Brackets esines Elu24 otse-eetris 5. märtsil kell 12.00 akustilise live'iga. Saadet juhtis Anu Saagim.

Foto: Mihkel Maripuu

The Brackets andis eelmise aasta lõpus välja oma kaks esiksinglit «Change of Vibrations» ja «How to Feel», viimane lugu oli Raadio 2-s 48. nädala demo. Üsna varsti saavad fännid kuulata ka värskeid lugusid «Finally Be Free» ja «I´ve Been Searching», mida bänd hiljuti stuudios lindistamas käis.

Foto: Mari-Ann Vellerand

Bändi liikmed iseloomustavad oma muusikat nii: „Mõnusalt jõulise, ent maheda kõlaga naisvokaal kohtub mehise rokimaailmaga. See kooslus aitab kuulajat tavarutiinist lahti raputada ja annab loodetavasti ka posiitivse laengu. Meie sõnum ei jäta kedagi külmaks, see puudutab meist igaüht. Näiteks bändi üks esimesi lugusid, „Change of Vibrations“ räägib tänapäeva maailmas toimuvatest suurtest muutustest, mis võivad küll esmapilgul tunduda hirmutavatena, kuid üheskoos suudavad inimesed nendega toime tulla. „How to Feel“ julgustab aga kuulajat vastu astuma ühiskonnapoolsele survele olla osa hallist massist, ja mõelda kastist väljapoole. Kõigil on õigus olla ja mõelda ja tunda nii, nagu nad soovivad".

Foto: Erik Prozes

The Brackets (e.k Sulud) koosneb viiest muusikat armastavast noorest, kes saavutas oma praeguse koosseisu 2013. aasta novembris. Bändis tegutsevad Maria Merisalu (vokaal ja laulusõnad), Mihkel Haugas (kitarr), Joel Võsu (trummid), Roland Palkov (bass) ja Eero Töpt (klaver).

Foto: Erik Prozes

Muusikalist inspiratsiooni on The Brackets ammutanud näiteks sellistest artistidest või kollektiividest nagu Jimi Hendrix, David Bowie, Neil Young, Black Sabbath, Aretha Franklin, 4Hero, Billy Holiday, Soundgarden, Moby, Alice in Chains, Rolling Stones, Crystal Method, Primus, Bootsy Collins, Johnny Cash, Pink Floyd, Jeff Beck, Beck, White Stripes jne.

Lähiajal toimuvate konsertide ja bändi muude tegemiste kohta saab täpsema ülevaate The Brackets´i Facebooki lehelt ja nende muusikat kuulata Soundcloudist.

anu

Foto: Mihkel Maripuu
Foto: Erik Prozes

Saatejuht Anu Saagim tänab rõivabrändi LINDEX!

Anu Saagimi kuldsed tattood paigaldas Merje Sumberg Golden Tattoo OÜ`st. Tellida saab kaunistusi www.kuldnetattoo.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles