Noor house-muusika talentduo Bondax esineb reedel klubis Studio

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bondax
Bondax Foto: promo

Sel reedel, 6. märtsil esineb klubis Studio Briti verinoor artistiduo Bondax, kelle muusikukarjäär sai alguse 2011. aastal BBC Introducing programmi kaudu. Lisaks briti artistidele esinevad Studios kahel korrusel kodumaised DJ'd: Anton Must, MVP, Muudu, MHKL ja Mark Slavin.

Lancasterist pärit Adam Kaye ja George Towsend on vaatamata oma lühikesele tegutsemisajale ning noorusele jõudnud juba käia ülemaailmsel tuuril esinemas näiteks nii Ameerikas ja Austraalias kui Ibizal. Nende talendi avastasid BBC Radio 1 saatejuhid Annie Mac ja Nick Grimshaw 2011. aastal, mil Adam Kaye ja George Towsend olid alles 17. ja 18. aastased.

Foto: promo

Bondaxi muusikat on Mixmagis kirjeldatud kui päikeselist, rnb mõjutustega house-muusikat. Bondaxi lood «Just Smile for Me», «Baby I Got That» ja paljud teised on saavutanud publiku seas suure populaarsuse («All I See» lugu on kuulatud youtube vahendusel üle 2 miljoni korra).

Bondax esineb sel reedel, 6. märtsil Eesti esmaskordselt. Piletid maksavad 7 ja 14 eurot ning uksed avatakse kell 23:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles