Elephants From Neptune esitleb uut videot ja vinüülplaati

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elephants From Neptune - «Flowers»
Elephants From Neptune - «Flowers» Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Elephants From Neptune andis täna välja uue muusikavideo loole «Flowers». Ilmunud on ka värskeima albumi «Pressure & Pleasure» vinüülplaat, mida esitletakse sel nädalal kontsertidega Tartus, Rakveres ja Tallinnas.

Täna ilmus elevantide uus muusikavideo loole «Flowers». Video režissööriks on Martin Randalu ja see on filmitud bändi detsembrikuisel kontserdil uues lokaalis Kivi Paber Käärid. «Me ei tee kontsertidel allahindlusi ning kuna armastame vahetut kontakti publikuga, üritasime videos seda kõike jäädvustada. Kuna vinüül on ajatu džentelmen, kellega kõik tahavad sõbraks saada, otsustasime seda austada must-valge pildiga,» kommenteerib bändi trummar Jon Mikiver.

Foto: Erlend Štaub

Elephants From Neptune suundub sel nädalal mini-tuurile tähistamaks eelmise aasta lõpus ilmunud albumi «Pressure & Pleasure» vinüülplaadi saabumist - homme, 5. märtsil, antakse kontsert Genklubis Tartus, reedel Kära Kantsis Rakveres ning laupäeval pealinna klubis Sinilind. Lisaks vägevale kontserdile lubavad elevandid näidata ka uut videot suurel ekraanil.

Tartu kontserdi erikülaliseks on äsja edukalt Euroopa suurimal uue muusika festivalil Eurosonic käinud indie-pop-rocki bänd Frankie Animal. Tallinna kontserdil astub lisaks elevantidele lavale Noortebänd 2015 konkursilt tuule tiibadesse saanud Rakvere funk-rokk bänd Tuli.

Uus vinüülplaat ning muud fännitooted on saadaval Elephants From Neptune ametlikus veebipoes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles