Disainer: Madonna oli kukkumises ise süüdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX

Popikuninganna Madonna kukkus Briti muusikaauhindade galal selg ees trepist alla ja põhjuseks oli see, et tema keep ei tulnud piisavalt kiiresti lahti.

56-aastane staar tunnistas, et kukkumine tegi haiget, kuid kõige rohkem sai kannatada tema uhkus, sest ta soovib alati täiuslikult esineda, kirjutab People.

«Kõik kartsid, et keep libiseb lihtsalt maha, sest see oli üsna raske. Sellepärast sidusin selle endale kõvasti kaela ümber. Nii marssisingi nagu uhke kuninganna trepi otsa ja tõmbasin siidpaelast, kuid see ei läinud lahti ja mu kaks armsat jaapani tantsijat sisuliselt kägistasid mu lavalt alla. Mul oli valida, kas mind puuakse või ma kukun. Ma kukkusin,» seletas Madonna.

Keebi disainer Giorgio Armani astus nüüd oma loomingu kaitseks välja ja vihjas lauljatari diivalikule käitumisele.

«Madonna, nagu me kõik teame, on raske iseloomuga,» ütles disainer. «Keebil oli haak, kuid ta soovis paela, ja ta ei suutnud seda lahti sõlmida. Nii lihtne see oligi.»

Madonna tõusis pärast kukkumist püsti ja lõpetas esinemise, kuid tunnistas, et ta sai veidi haiget.

«Ma oskan kukkuda. Olen oma hobuselt mitu korda kukkunud ja ma olen üsna hästi treenitud. Kuid ma lõin pea ära ja kell kolm öösel seisis minu kohal mees taskulambiga ja kontrollis, et ma ikka täie mõistuse juures olen.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles