Eesti stilist ja telesaatejuht Anatoli Ein osales Londonis Miss USSR UK valimistel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londonis toimus juba kolmandat aastat iludusvõistlus «MISS USSR UK» 2015 esimene poolfinaal.

21. veebruaril toimus Londoni klubis Dstrkt iludusvõistluse «MISS USSR UK» 2015 esimene poolfinaal, mille käigus selgusid 13 võistlejat, kes osalevad finaalshowl.

Foto: Jarek Duk

Tüdrukuid hindasid ilu- ja moespetsialistid kogu maailmast. Žürii olid Maria Pogrebnyak - tuntud vene modell, disainer ja populaarne fotograaf Joe Alvarez. Samuti miljonärIST ärimees ja tõeline playboy Danny Lambo.

Foto: Jarek Duk

Kõik 16 võistlejat  olid ette valmistanud meelelahtusliku video iseendast ja pidid osalema ka talendi võistlusel.

Paljud tüdrukud esinesid laulu ja tantsuga ning mõned näitasid külalistele ka oma loomingut maali- ja fotokunsti alal.

Foto: Jarek Duk

Kõrghetkeks oli tuntud Eesti disaineri Ave Tamme Couture  moeshow,  kus mannekeenideks MISS USSR UK võistlejad. Tüdrukud näitasid eksklusiivseid kleite äärmise elegantsiga. Show lavastaja oli Eesti stilist ja telesaatejuht Anatoli Ein.

Foto: Jarek Duk

Võistluse korraldaja ja idee autor Julia Titova andis üksikasjalikke kommentaare konkursi kohta, mida saate näha juba järgmises saates «Moodne Hommik» kanalil TV3 + Estonia.

Enne finaali, 1. mail Troxy kontserdisaalis,  toimub 21. märtsil samas klubi taas  järjekordne  poolfinaali, kus  žürii valib parimad, kõige andekamad ja ilusamad tüdrukud osalema suurejoonelises  finaalshows.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles