Kaksikud, kes on üksteisest täiesti erinevad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaksikud
Kaksikud Foto: SCANPIX

Ühendkuningriigis elavad kahest rassist kaksikud, kellest üks on tumeda ja teine heleda nahaga.

1997. aastal sündinud tüdrukute isa on valgenahaline inglane ja ema Jamaica juurtega tumedanahaline, kirjutab news.com.au.

Kaksikute sõnul ei usu võõrad, et nad on sugulased, veel vähem, et kaksikõed. Nad on pidanud isegi näitama oma sünnitunnistusi, tõendamaks oma sugulust.

«Mitte keegi ei usu, et oleme kaksikud, sest mina olen valge ja Maria tume. Isegi kui me riietume sarnaselt, ei näe me välja nagu õed,» lausus Lucy.

Tüdrukute ema Donna Douglas oli väga üllatunud kui nägi oma tütreid pärast sündi esmakordselt.

«Minu jaoks oli laste erinev nahavärv šokiks, sest rasedusaegsed uuringud ei näidanud seda. Kui ämmaemand lapsed mulle andis, olime mõlemad sõnatud,» meenutas ema.

Mis puudutab kaksikute tüdrukute iseloomu, siis ka see on erinev.

Heleda naha ja punaste juustega Lucy on kunstisoonega ning õpib Gloucesteri kolledžis kunsti ja disaini.

Tumeda naha ja pruunide juustega Maria õpib psühholoogiat ja õigusteadust Celthenhami kolledžis.

Peres kasvab veel kolm last, kelle nahavärv on samuti erinev.

«Meie pere ülejäänud laste nahavärv jääb Maria ja Lucy nahavärvi vahele. Mina ja Maria oleme spektri kaks otsa,» selgitas Lucy.

Lucy sõnul on see hea, et tema ja ta õde on erineva naha- ja juustevärviga, sest neid ei saa segamini ajada nagu ühesuguste kaksikute juures on tavaline.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles