Video: Näitleja Rita Rätsepat tänati sõnadega: «Aitäh, et te nii vastik olete!»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rita Rätsep
Rita Rätsep Foto: Kanal 2

«Pilvede all» näitlejad rääkisid oma kogemustest televaatajatega.

Viie aastaga on saanud seriaali «Pilvede all» osalised rahvale nii omaseks, et neid kõnetatakse tänaval mitte kodaniku nimega, vaid näitleja nimega.

Rita Rätsep - seriaalis õdede ema Sirje: See on seriaalinäitlejate üks fenomen, et hakatakse samastama teatud rolliga. Eks Ain Lutsepp oli meil ju ka kaua aega Tõnisson. Kui me Haapsalus käisime, siis talle hõigatigi ju kogu aeg, hei Tõnisson, aga nüüd on hei Albert.

Inga Lunge - seiaalis õde Piret: Eks igasuguseid armsamaid asju on praktiliselt iga päev. Nii armas, kui keegi tuleb ja ütleb midagi toredat. See on tore, et eestlased on välja tulemas oma tagasihoidlikkuse kestast. Seda on igale inimesele vaja. Tihtilugu arvatakse, et need, kes on avalikkuse tähelepanu all, et ahh, küll nad saavad seda tähelepanu nagunii... Aga tegelikult see pole nii.

Rita Rätsep: Keegi pole mind sõimanud, aga mõned tigedad kirjad on olnud küll. Aga hiljuti tuli Haapsalus üks daam minu juurde ja ütles: «Aitäh, et te nii vastik olete!»

Vaata meeleolukat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles