Kanal 2 täna: «Viimane võmm» alustab uute osadega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Viimane võmm»
«Viimane võmm» Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 alustab Kanal 2s uut hooaega kodumaine krimisari «Viimane võmm». Avaosas selgub, kuidas on politseijaoskonnas aset leidnud tulistamisest taastunud Tanja (Ülle Lichtfeldt). Mõisnik (Jaanus Rohumaa) saab aga uue võluva assistendi Kassandra (Sandra Ashilevi).

Aafrikast naaseb Tanja ammune sõber doktor Niklas Holm (Tiit Sukk) ja külvab segadust Tanja ja Miku suhetesse. Kotka (Üllar Saaremäe) tütar Arabella (Saara Kadak) püüab oma uut poiss-sõpra, liikluspolitseinik Mart Noormetsa (Mikk Jürjens) mõrvarühma tööle sokutada. Kotkas ja Prikk peavad lahendama seikluspargi Nord omaniku mõrvaloo.

«Uus hooaeg toob uurija Mikk Kotka isiklikku ellu palju muutusi. Eelmine hooaeg lõppes suhteliselt traagiliselt, aga kas see ka nii jääb,» on peaosatäitja Üllar Saaremäe uue hooaja eel salapärane.

Sarja teine peaosatäitja Robert Annus vihjab samuti, et ees ootab mitmeid suuri muutusi. «Uurija Andres Prikk käib hooaja algul korraks reisil end täiendamas. Koju naastes on Prikk täis töötahet, kuid väikeseks piprateraks saavad eraelulised pöörded. Priki elu muutubki aina pöördelisemaks ja pöördelisemaks,» muheleb Annus.

Menusarja «Viimane võmm» uus hooaeg stardib Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast nädalamagasini «Radar».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles