Legendaarne Uriah Heep esineb suve lõpus Haapsalus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uriah Heep
Uriah Heep Foto: Repro

22. augustil annab Haapsalus kontserdi legendaarne rockansambel Uriah Heep. 1969. aastal Inglismaal loodud bändi seekordne soolokontsert jääb Haapsalu Valge Daami päevade algusesse ning kannab pealkirja «Lady in Black Meets The White Lady». Peaesinejat soojendavad kodumaised ansamblid Blind, Elephants From Neptune ja Terminaator. Uriah Heepi etteaste lõpetab võimas ilutulestik.

Legendaarsed rokkarid on tuntud oma hittidega «Lady in Black», «Easy Livin’» ja «July Morning». Kokku on neil ilmunud üle kahekümne stuudioalbumi, millest esimene juba 1970. aastal ning seni viimane, mis kannab nime «Outsider», eelmisel aastal. Veel enne suve on rokiveteranide tuurikavas ligemale 40 kontserti USAs, Austraalias, Uus-Meremaal, Soomes, Inglismaal ja Hollandis.

Foto: promo

Esmakordselt esines Uriah Heep Eestis 1996. aastal. Haapsalus on varem soojendatud Alice Cooperit ning esinetud Ameerika autode festivali raames. Algkoosseisust bändis püsiv kitarrist Mick Box teatas, et tal on Haapsallu tagasipöördumise puhul ülihea meel. Bändile on iidne lossihoov olnud alati inspireerivaks kontsertpaigaks ning sel korral on neil publikule varuks ka mitmeid üllatusi.

Haapsalu Piiskopilinnuse väravad avatakse juba kell 15 päeval ning mõnusa suvelõpu minifestivali avab juba kell 5 pärastlõunal kodumaine ansambel Blind. Täispika kontserdi annavad ka Elephants From Neptune ning Terminaator. Piletid on müügil Piletilevis alates teisipäevast, 3. märtsist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles