Lupita Nyong'o kleit ilmus lagedale, kuid selgus šokeeriv tõsiasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lupita Nyong'o
Lupita Nyong'o Foto: Jordan Strauss/AP

Näitlejanna Lupita Nyong'o kleit, mida ta kandis tänavusel Oscari-galal, läks eelmisel nädalal Los Angelese hotellist kaduma. Tänaseks on kleit üles leitud, kuid selle kohta selgus šokeeriv tõsiasi.

Calvin Kleini disainitud kleit maksis väidetavalt 150 000 dollarit ja seda kaunistas 6000 ehtsat pärli. Mees, kes kleidi näitlejanna hotellitoast pihta pani, võttis reedel ühendust kõmusaidiga TMZ ja teatas, et kleidi võib leida hotelli tualeti prügikastist.

Pikanäpumees oli võtnud kleidilt kaks pärli ja lasknud need eksperdil ära hinnata. Selgus, et pärlid on täiesti väärtusetud võltsingud!

Mees tõi seejärel kleidi tagasi ja seletas TMZ-le, et tema teo eesmärgiks oli paljastada, kui võlts on Hollywood.

Varas seletas ka, kuidas tal õnnestus kleit hotellist pihta panna. Nimelt passis ta peale, millal Lupita oma toast lahkus ning hiilis seejärel tema tuppa. Ta viskas kleidi rõdult alla sõbrale, kes teda seal ootas. Nii ei jäänudki ta koos kleidiga turvakaamerate salvestistele.

Politsei uurib nüüd, kas tagastatud kleit on ikka seesama, mis näitlejannalt varastati.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles