Kristjan Kasearu «Köögi» sarjast: «Tundub, et mulle on lisandunud vanemaid meesfänne»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu sarjas «Köök»
Kristjan Kasearu sarjas «Köök» Foto: Kanal 2 / Ergo Kuld

Täna kell 20 alustab Kanal 2s uut hooaega huumorisari «Köök», mille peaosas särab sarmikas muusik Kristjan Kasearu. Selgub, et Kasearu fänkond on sarja abil veelgi kasvanud. «Kui olen üritustel kuskil käinud, siis on mitmed 45+ mehed tulnud juttu rääkima,» muheleb Kasearu.

«Kurje kirju ma fännidelt saanud ei ole. Pigem on sellised kirjad, kus tuntakse muret, kas ma pärast võtteid õhtul saan ka sõimata niimoodi,» naerab Kasearu. Nimelt mängib ta «Köögis» naiivset kokapoiss Maksi, kes saab pidevalt vastu päid ja jalgu restorani peakokk Viktorilt (Indrek Taalmaa). «Mul on väga vedanud «Köögi» võttemeeskonnaga, sest telesarja pole ma varem teinud. Kogemus on ainult lavalt,» ütleb Kasearu.

Foto: Kanal 2 / Ergo Kuld

Uuel hooajal ootavad «Köögi» tegelasi taas ees uskumatud seiklused. Sarja esimeses episoodis külastab restorani toidukriitik. Õnnetuseks ei tea aga keegi, missugune ta välja näeb. Algab uskumatu komejant. «Kogu restorani olemasolu satub suure küsimärgi alla. Ja kõik need köögiseltskonna sekeldused on loomulikult ülimalt naljakad,» vihjab sarja produtsent Martin Algus «Köögi» uue hooaja eel.

«Köök» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles