«Kodutunne» täna: 18- aastane neiu võtab peres üle vanemakohused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodutunne»
«Kodutunne» Foto: Kanal 2

Täna kell 20:30 alustab Kanal 2s «Kodutunde» uus hooaeg. Esimese saate kangelane on Ahtmes elav 18-aastane Hanna, kes pärast ema surma on valmis ise üles kasvatama oma väikese õe ja vennad.

Ahtmes elav Hanna on raudse meelekindluse ja suure tahtega tütarlaps, kes veel mõned aastad tagasi elas ema ja kahe vennaraasuga, hiljem ilmus nende ellu ka pisike õde, keda ema oli ammu oodanud. Kahjuks ei pidanud ema elu hammasratasetele vastu ja lahkus vabatahtlikult siit ilmast, jättes saatuse hoolde neli last, nende hulgas ka kõige pisemad. Hanna pere noorimad pereliikmed pidid Hanna täisealiseks saamiseni elama lastekodus.

Hanna kindel soov on oma õe ja vendade eest ise hoolt kanda. Selleks, et hooldusõigused endale saada, peavad tal olema vastavad elamistingimused ja nii otsustas «Kodutunne» Hannale appi minna.

«Kodutunne» on Kanal 2s esmaspäeviti 20:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles