«Stiilipäeviku» tänane muutuja on Pöial-Liisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Stiilipäeviku“ meeskond läheb rõõmustama Keila Rõõmu Kaubamaja Pöial-Liisi kasvu noort müüjannat Tiinat, kel polnud aimugi, et ta saatesse valiti
„Stiilipäeviku“ meeskond läheb rõõmustama Keila Rõõmu Kaubamaja Pöial-Liisi kasvu noort müüjannat Tiinat, kel polnud aimugi, et ta saatesse valiti Foto: TV3


Täna õhtul läheb «Stiilipäeviku» meeskond rõõmustama Keila Rõõmu Kaubamaja noort müüjannat Tiinat, kel pole õrna aimugi, et ta saatesse valiti.
 

«See on tõeliselt kaunis Pöial-Liisi lugu, mille teeb eriliseks fakt, et muutuja ise ei tea, et me teda otse tööpostil üllatame,» vihjas Ženja Fokin.  

 

Kooliplika kasvu 24-aastane Tiina on väikese poja ema, kellel on täiskasvanute maailmas raske end oma hapra olemuse tõttu kehtestada ning ka tema karjääriredel on seetõttu keeruliste astmetega.

Pisike, Pöial-Liisi mõõtu Tiina hangib endale riided tavaliselt lasteosakonnast. Kingade leidmisega on aga asi päris hull, sest naise jalakese suurus on vaid vahemikus 34-35.

Kuna stilist Ženja Fokinile ja tema abilisele Anu Saagimile pole ükski ülesanne liiga keeruline, siis on kindel, et pärast kaubanduskeskustes ja salongides hullumist saabki Põial-Liisist tõeline printsess.

 

 

«Stiilipäevik» jõuab TV3 eetrisse täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles