Belglane: mu käel on suur Rorschachi test

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakul tätoveering, mida belglane soovis ning paremal, millise ta sai
Vasakul tätoveering, mida belglane soovis ning paremal, millise ta sai Foto: Facebook

Noor belgalne tahtis oma käsivarrele ilusat maatikupilti, kuid tulemuseks oli katastroof.

29-aastane Didier Jacquemin leidis internetist unelmate tätoveeringufoto ja langetas otsuse see enda kehale tätoveerida lasta, edastab 7sur7.be

Selle aasta jaanuaris külastas ta tätoveerimissalongi, mis reklaamis end kui taskukohast. Mehe tuttavad olid seda kasutanud ning seal tehtud tätoveeringutega rahule jäänud.

Belglane selgitas Facebookis, et Liéges asuv tätoveerimissalong jättis esmalt hea mulje.

Ta lasi seal tätoveeringu teha, kuid pidi tulemuses pettuma. Ta pani Facebooki pidid, millist pilti ta oma kehale tahtis ja milline oli tegelik tulemus.

Belglase sõnul sai ta oma käele ilusa looduse asemel kajakad ja kuivanud kuuse.

«Originaalpildil on kaunis hommik Forêt de Soignés metsas, lõpptulemus aga ohtlik hommik Tšornobõlis. Võin öelda, et mu käel on nagu suur Rorschachi test,» selgitas Jacquemin Facebookis.

Õnneks mehe pereliikmed on hea huumorimeelega.

«Ema sõnas, et ma peaks oma kuuske väetama, kuna see näib halvas seisukorras olevat,» muigas mees.

Wikipedia: Rorschachi test on 1921. aastal Šveitsi psühhiaatri Hermann Rorschachi loodud psühholoogiline test, mille eesmärgiks on hinnata inimese psühholoogilist seisundit, isikuomadusi ja emotsionaalset toimimist. Test seisneb patsiendile erinevate kaartide näitamises, millel on erinevate värvide ja kujudega tindiplekid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles