Maailma lühim teismeline tuuril New Yorgis ja Londonis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma lühim teismeline Khagendra Thapa Magar koos Briti saarte ühe tugevaima mehe Andrew «Tiny Iron» Harrisoniga
Maailma lühim teismeline Khagendra Thapa Magar koos Briti saarte ühe tugevaima mehe Andrew «Tiny Iron» Harrisoniga Foto: SCANPIX

Maailma kõige lühemat kasvu teismeline, Nepaali päritolu Khagendra Thapa Magar oli külaskäigul USAs New Yorgis, suundudes sealt edasi Suurbritannia pealinna Londonisse.

18. oktoobril saab noormees 18-aastaseks ja siis kuulutab Guinnessi rekordite raamat ta maailma kõige lühemaks inimeseks, edastab AFP.

New Yorgi Time Square`ile olid 55-sentimeetrist nepaallast vaatama tulnud tuhanded inimesed. Seal filmiti saadet «Ripley`s Believe It Or Not!», milles ka Magar üles astus.

Ürituse korraldaja Edward Meyeri sõnul meeldisid noormehele New Yorgi kaunid noored blondiinid. Põhjus selles, et Nepalis ei ole blonde naisi.

Magar suundus New Yorgist edasi Londonisse. Seal poseeris ta Picadillyl koos briti ühe tugevaima mehe Andrew «Tiny Iron» Harrisoniga, kelle biitseps on Briti saarte suurim.

Paar päeva tagasi teatas Guinnessi rekordite raamat, et selle aasta alguses surnud maailma lühima inimese He Pingpingi koha sai endale colombialane Edward Nino Hernandez. Kuid Hernandez kaotab oma koha juba oktoobris kui temast lühem Magar saab 18-aastaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles