Metsatöll, Smilers ja Shanon annavad staadionikontserdi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shanon.
Shanon. Foto: Erakogu

Järgmisel laupäeval, 18. septembril lõpetavad Kalevi keskstaadionil toimuva kontserdiga suve Smilers, Shanon ja Metsatöll. Kontserdile eelneb kell 17 algav Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigamäng Tallinna Kalevi ja TJK Legioni vahel.

Esimest korda Eestis sellises mastaabis toimuva kontserdi peakorraldaja on jalgpalliklubi Tallinna Kalevi koostööpartner 1185 Infoliin ja üritusest saadava tuluga toetatakse Kalevi jalgpallialase tegevuse arendamist.

“Smilers, Shanon ja Metsatöll juba ootavad kannatamatult selle huvitava kontserdi andmist,” ütles ürituse peakorraldaja Marje Maask. “Bändide jaoks on selline staadionikontsert huvitav väljakutse, sest Kalevi staadion on oma mastaabilt Eestis ainulaadne. Samuti on muusikute jaoks meeldiv, et sellise kontserdiga saadakse anda panus noortespordi toetamiseks. On ju Eesti jalgpallikoondis samm-sammult edasi arenenud ja loodame, et praegused Kalevi noored, keda kontserdiga toetatakse, asuvad tulevikus suuri tegusid tegema Eesti rahvuskoondise eest.”

Mängujärgse kontserdi kordaminekusse usub ka JK Tallinna Kalevi president Raimo Nõu. “Selline projekt on meie jaoks esmakordne, kuid loodame, et kõik õnnestub ladusalt ja üritusest kujuneb iga-aastane suurepärane traditsioon,” ütles ta.

Kalevi keskstaadioni väravad avatakse 18. septembril kell 16.

Et Kalevi staadion asub Tallinna kesklinnas ja staadioni vahetus ümbruses on parkimiskohti vähe, soovitavad korraldajad staadionile tulla ühistranspordiga või jalgsi. Enam kui 11 000 kohaga Kalevi keskstaadion on Eesti suurim spordiareen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles