Monaco printsess Caroline leidis uue kallima

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco printsess Caroline
Monaco printsess Caroline Foto: SCANPIX

Oma mehest, Hannoveri printsist Ernst Augustist lahus elav Monaco printsess Caroline leidis uue kallima.

53-aastane printsess on suhted ühe vana sõbraga üles soojendanud, kirjutab Iltalehti.

Printsessi uus silmarõõm on Londoni ärimees ja seltskonnategelane Gerard Faggionato.

Mees tähistas augusti lõpul oma 50. juubelit ja see oli suursündmus.

Faggionato kutsus Sitsiiliast põhja jäävale Panarea saarele 300 külalist. Printsess Caroline saabus sinna oma luksusjahil.

Printsessi lähikondlaste sõnul tekkis Caroline`il ja Faggionatol suhe selle aasta alguses, kuid nad on teineteist tundnud aastaid. Nüüd veetsid nad koos ka suvepuhkust.

Printsess Caroline on oma ametlikust abikaasast lahus elanud umbes aasta. Printsessi sõprade sõnul vajas naine kedagi, kes ta jälle rõõmsaks teeks ning elule uue suuna annaks.

Printsessi abielu varjutasid mehe alkoholiprobleemid. Paljudele ametlikele üritustele pidi printsess minema üksinda, kuna ta mehel olid jälle joomatuurid ja ta lihtsalt ei ilmunud kohale. Ka muutuvat prints Ernst August alkoholi tarbides vägivaldseks.

Printsess Caroline sai selle aasta alguses alanduse osaliseks, kui ajakirjandus avaldas Tais tehtud fotod ta mehest ja kaunist naisest.

 Monacos spekuleeritakse peatse lahutuse üle.

Kuid Monacos elatakse ka romantika lainel, kuna riigi juht, vürst Albert II kihlus oma kallima, endise tippujuja Charlene Wittstockiga. Nad plaanivad abielluda järgmise aasta suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles