Paksud mehed peavad voodis kauem vastu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paksud mehed peavad voodis kauem vastu
Paksud mehed peavad voodis kauem vastu Foto: SCANPIX

Türgi Erciyesi ülikooli seksuoloogide uuring näitas, et ülekaalulised mehed peavad seksides kauem vastu.

Teadlaste sõnul on liigse rasvakihiga meeste kehas rohkem naishormooni, mis mõjutab erektsiooni teket ja kestvust, kirjutab abc.net.au.

«Ülekaaluliste meeste organismis on naishormooni östradiooli rohkem. Nende kehakeemia on selle hormooni tõttu tasakaalust väljas, kuid samas annab see aine võimaluse pikemalt seksida,» selgitasid uurijad.

Uuring näitas, et paksemate meeste armatsemine kestis keskmiselt 7,3 minutit, samas kui kõhnemad suutsid seda teha märgatavalt vähem aega  - 1,8 minutit.

Teadlased lisasid uuringusse ka katsealuste kehamassi indeksi.  

Tulemused näitasid, et enneaegse seemnepurske all kannatavatel meestel oli kehamassi indeks madalam ehk nad olid paremas füüsilises vormis.

«Leidsime, et enneaegse seemnepurske all kannatajad on saledamad ja tavaliselt heas sportlikus vormis. Ülekaalulistel meestel esineb naishormooni tõttu enneaegset seemnepurset märgatavalt vähem,» selgitasid seksuoloogid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles