«Mis? Kus? Millal?» lõpumäng: kaalul on 6000 eurot ja Kristallöökull

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mis? Kus? Millal?»
«Mis? Kus? Millal?» Foto: Marion Pettai

Täna kell 21:30 lõpetab «Mis? Kus? Millal?» oma neljanda hooaja. Viimases lahingus läheb mängu 6000 eurot ja saatesarja trofee, Kristallöökull. Kas raha ja au võidab tarkade võistkond või napsavad võidu endale televaatajad?

Mängulaua taha koguneb Tiit Naaritsa võistkond, kuhu kuuluvad Hugo Tang, Erkki Bahovski, Imre Kaas ja Viktoria Korpan ja Erki Berends. Tiit Naaritsa võistkond võitis esimesel hooajal «Mis? Kus? Millal?» turniiri. Meeskonna ridadesse kuulub teiste seas koguni kahel korral turniiri parimaks mängijaks valitud Hugo Tang.

Foto: Marion Pettai

«Loomulikult on hinges ärevus, sest finaalis tuleb kaitsta kõikide tarkade võistkondade au,» ütles Naaritsa võistkonna liige Imre Kaas finaali eel. «Kõhutunne on võrreldav sellega, mida kogetakse eksamite ajal - kõik sõltub sellest, millise küsimusega pileti laualt tõmbad! Mingeid erilisi ettevalmistusi me teinud ei ole, kuid entsüklopeedia on FILM-ist ISSÕ-ni igaks juhuks läbi töötatud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles