Uue sarja «Vabad mehed» näitlejad tulevad Viljandist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja «Vabad mehed» näitlejad tulevad Viljandist
Sarja «Vabad mehed» näitlejad tulevad Viljandist Foto: TV3

TV3 kevadprogrammis on aukohal mitmed uued kodumaised telesarjad, teiste seas Ilmar Raagi käe all valminud «Vabad mehed», mis alustab juba esmaspäeval. Sarja peaosalised on Viljandi Kultuuriakadeemiast.

«Vabad mehed» on haarav lugu noortest ajateenijatest, kes avastavad end ühtäkki täiesti uuest keskkonnast, mis pakub ootamatuid enesearendamisvõimalusi ja laiendab silmaringi ning võib olla ka ideaalne aeg eluväärtuste ümberhindamiseks. See on eluline, haarav, värvikas, emotsionaalne, humoorikas ja kohati koguni romantiline lugu, mille osades näeb TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia noori andekaid näitlejaid.

«Vabade meeste» peategelane Robert Pärg on olukorras, kus senine elu võib õige pea muutuda luupainajaks. Ta on juba mõnda aega flirtinud kriminaalse maailmaga ja tajub, et järgmine samm on otsustav. Enda üllatuseks avastab ta ajateenistuse jooksul, et just Kaitsevägi võib anda elus uued perspektiivid. See on võimalus värskeks alguseks. Roberti vana elu on aga visa alistuma, tulles meest ajateenistusse kummitama. Muutused on keerulised, sest alati leidub inimesi, kes edasiliikumist takistada püüavad.

Foto: TV3

«Vabad mehed» pole siiski vaid lugu Robertist, kes avastab endas ühtäkki elukutselise sõjaväelase, vaid pigem lugu keskkonnast, mis on piisavalt teistsugune tsiviilelust, et anda noortele inimestele võimalus näha maailma värske nurga alt ja võtta vastu julged otsused. Huvitaval kombel pakub just selline «kinnine» süsteem inimestele tihti vabaduse.

«Vabad mehed» alustab TV3s esmaspäeval, 2. märtsil kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles