Galerii: presidendiballi kauneimad ehted

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi noore kultuuritegelase eripreemia laureaat, galerist Olga Temnikova ja metseen, ettevõtja Indrek Kasela
Presidendi noore kultuuritegelase eripreemia laureaat, galerist Olga Temnikova ja metseen, ettevõtja Indrek Kasela Foto: Liis Treimann

Presidendiprouale disainis seekord pidulikuks Vabariigi aastapäevaks ehted Anneli Tammik. Elu24 moetoimkond uuris, millised olid peo silmatorkavaimad kaunistused.
 

Foto: Liis Treimann

Transferwise`i ühe asutaja Taavet Hinrikuse elukaaslane Silvia Fantauzzi ja kino Sõpruse omaniku Indrek Kasela kaaslanna Olga Temnikova kandsid suht sarnaseid ehteid.

Need oli valmistanud ehtekunstnik Tanel Veenre, materjaliks imekerged õngekorgid, mis värviga kaetud.

Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kadri Simsoni ehted oli teinud rohelistest ja sinistest kivikestest disainer Kaie Parts.

Foto: Liis Treimann

Merylin Rüütli kaunist Karolin Kuusiku poolt disainitud kleiti kaunistasid türkiissinised kivid, mis olid kleidi külge õmmeldud.

Foto: Liis Treimann

Ardo Hanssoni abikaasa Triinu Tombak kandis Karin Eensaare disainitud uhkeid kõrvarõngaid, mille materjalideks olid teemandid, kuld ja pärlid.

Foto: Liis Treimann

Kodanikuühiskonna aktivist Lisette Kampus oli imelihtsa musta kleidi juurde sobitanud imekauni pärlikee.

Foto: Liis Treimann

Ärimees Väino Kaldoja abikaasa Reet Kaldoja kandis Aldo Järvsoo disainitud kleidi juures hinnalist Tahiiti pärlitest valmistatud keed. Sama ehet kandis daam ka eelmise aasta presidendi vastuvõtul.

Foto: Liis Treimann

Rahandusministeeriumi kommunikatsioonijuht Kai-Riin Meri kandis rahvuslikku ehet, mis oli põhjamaine, sirge joonega ja modernne.

Foto: Liis Treimann

Kristen Michali kaasa Evelin kandis Jaan Pärna valmistatud ehet, mille materjalideks hõbe ja ahhaat. Kleit moeloojalt Lilli Jahilo.

Foto: Presidendi kantselei

Valvefeminsit Barbi Pilvre kandis nahkset ehet.

Proua Evelini kõrvarõngad oli teinud taas Anneli Tammik.

Kelle ehted sulle kõige rohkem imponeerivad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles