Video: Youtube`i uueks hitiks on pala «Put-Put-Putin!»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: SCANPIX

Austria ansambel Rammelhof tegi Venemaa presidendist Vladimir Putinist satiirilise laulu pealkirjaga Wladimir (Put-Put-Putin!).

Sellest on saanud hitt nii Youtube´is kui ka Ukrainas, edastab The Local.

Laulu sõnad on inglise keelde tõlgituna järgmised: «This Song Is About A Man, I Rrrreally Like. He Is So Cute, He Is So Strong and So Powerful.” Who is this man? “Put-Put-Putin!» (See on laul Mehest, keda ma väga fännan. Ta on nii kenake, nii tugev ja nii võimukas).

Muusikavideo on osaliselt üles võetud kanalas ning näha on koomilisi kaadreid sõdurite, kanade ja kummalise dominaga.

Video valmis ja jõudis internetti juba möödunud aasta detsembris, kuid alles nüüd sai sellest hitt.

Hoolimata sellest, et laulu sõnad on Viini dialektis, muutus laul Ukrainas väga populaarseks.

Võimalik, et ukrainlastele meeldib koht: «Putin hoiab naabreid lühikese keti otsas, välja arvatud Ukrainat ning selle tõttu pidi ta tankid välja tooma....».

Rammelhofi liikmete sõnul oli neile üllatuseks, et nende pala populaarseks sai. Nad on saanud selle laulu eest paljudelt ukrainlastelt internetis tänukommentaare.

Ansambli kinnitusel ei ole nende laul suunatud ainult Putini pihta, vaid on ka kriitika selle suhtes, et riiki tahetakse sageli juhtima väga kõva käega isikut.

Austria raadiojaam FM4 nimetas selle laulu aasta protestilauluks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles