Evelin Ilves hakkab ajakirjas Jamie koos tütrega testima Eesti koolide toite

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves KUMU sünnipäeval
Evelin Ilves KUMU sünnipäeval Foto: Viktor Burkivski

Toidusõprade rõõmuks on Jamie ajakiri taas Eestis ning värske number saabub müügile veebruari lõpus enam kui 100 retseptiga,  mis teeb ajakirjast kõige mahukama ja sisukama toiduajakirja Eestis. Ajakirja hind on 4,50 eurot.

Lisaks faktile, et Jamie ajakiri on mahukaim toiduajakiri Eestis, vürtsitatakse igat numbrit rännakutega maailma eksootilistesse paikadesse.

Veebruari-märtsi number toob lugejate lauale hulgaliselt Aasia toite ja seda nii Vietnami, Korea, Hiina, Jaapani kui ka teiste maade köökidest. Toidurännakul Aasiasse keerab  rahvusvaheline stiliguru Gok Van vungi põhja ja tutvustab enda lemmikuid.

Foto: Viktor Burkivski

«Tänu rahvusvahelisele meeskonnale on meil hea meel pakkuda igas numbris retsepte kogu maailmast. Samal ajal töötab usin meeskond ka siinsamas Eestimaal selle nimel, et  parimad kodumaised retseptid meie söögilaudu kaunistaksid,» ütleb Jamie ajakirja tegevtoimetaja Kätrin Karu.

Koos kirgliku toidugurmaani Indrek Kainguga tutvume uues Jamie numbris Pädaste mõisa köögipoolega. Hea söögi saadik  Imre Sooäär räägib enda köögikatsetustest, mis algasid juba lasteaias.  Laste tervisliku toitumise oma südameasjaks võtnud Evelin Ilves hakkab igas ajakirjanumbris koos tütrega testima Eesti koolidest kogutud retseptide järgi inspireerivaid koolitoite.

Jamie retseptide aastaraamat - aasta jagu tervislikku toitu

Aasta alguses nägi ilmavalgust Eesti esimene Jamie ajakirja retseptide aastaraamat, mis sisaldab 365 retsepti ja rohkelt kokkamisnippe. Ligi 200 leheküljeline aastaraamat maksab 8,95 eurot.

Aastaraamatusse on koondatud parim osa 2014. aasta retseptidest, mis pärinevad maailmakuulsa koka Jamie Oliveri, tema köögimeeskonna, Jamie ajakirja ja teiste maailma tuntud kokkade köögist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles