Loe, kes on «Laula mu laulu» uued osalejad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMA 2015 afterparty Chicagos.
Maarja-Liis Ilus
EMA 2015 afterparty Chicagos. Maarja-Liis Ilus Foto: Viktor Burkivski

Kanal 2s stardib juba 19. märtsil menusaate «Laula mu laulu» kauaoodatud ja uus hooaeg. Kevadhooajal osalevad saates taas seitse tuntud ja armastatud Eesti muusikut – Anne Veski, Koit Toome, Maarja-Liis Ilus, Pearu Paulus (2 Quick Start), Hanna-Liina Võsa, Jaanus Saks (Põhja-Tallinn) ja Jaan Sööt (Jää-äär).

Seitse armastatud Eesti muusikut kolivad taas nädalaks ühe katuse alla, et koos musitseerida.

Iga saade on ühe muusiku päralt. Igal õhtul toimub päevakangelase auks pidulik kontsert, mille käigus esitatakse tema tuntuimaid lugusid, kuid hoopis uues ja uudses võtmes.

Kelle esitusi ootad enim?

Saates osalevad:

JAANUS SAKS

Jaanus Saks, lavanimega Wild Disease ja Metsik Haigus (28) on Eesti räppar ja ansambli Põhja-Tallinn asutajaliige. Pelgulinnast pärit Jaanus Saks on tegelenud räppimisega alates aastast 2000. Varem on Jaanus meedias pihtinud avameelselt tormilisest noorusest ja sellest, kuidas tänu muusikale leidis ta ka iseenda. Tänaseks on ta üks andekamaid Eesti noorräppareid. Põhja-Tallinna pundi lood on kiirelt massidesse jõudnud. Tuntuimad neist on näiteks «Meil on aega veel», «Lähen ja tulen», «Kuula mind ära» jne.

Foto: Karli Saul/SCANPIX

JAAN SÖÖT

Möödunud sügisel oma 50. juubelit tähistanud Jaan Sööt on tuntud eelkõige kui ansambli Jäääär eestvedaja, kuid ta on osalenud ka bändides Jääboiler (kahekesi InBoiliga), Lindpriid, Pantokraator, L'Dorado, Helena Wanje jne.

Jääääre tuntumaid lugusid on «Õhk kõnnib tänaval», «Jäljed», «Saame kokku» jne. Jääboileri loomingust on tuntumad hitid «Lumevärv», «Kaks tüdrukut» jne

Jaan on Õhtulehele öelnud, et on hingelt pigem romantik või lüürik kui matsho: «Ma ei pea silmas isegi sedavõrd muusikat, mida ma olen kirjutanud, kuivõrd oma meele- või mõttelaadi.»

Foto: Ain Liiva

HANNA-LIINA VÕSA

Hanna-Liina Võsa (33) on eesti laulja ja näitleja. Hanna-Liina Võsa esimesed ülesastumised olid ETV tütarlastekooris. Hanna-Liina Võsa seni suurim ja pikaajalisem töö on olnud muusikali «Grease!» tuuriversioon, mille peaosalise Sandyna laulis Võsa paari aasta jooksul USA-s ja Aasias.

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

ANNE VESKI

Lugematute hittidega nii Eesti kui Venemaa publiku südamed võitnud Anne Veski (59) on tõeline muusikalegend! Kuulsaimad hitid Eestis on «Roosiaia kuninganna» ja Venemaal «Позади крутой поворот». Lisaks «Jätke võtmed väljapoole».

Foto: Viktor Burkivski

MAARJA-LIIS ILUS

Maarja-Liis Ilus (34) on eesti laulja. Maarja sai tuntuks varajases nooruses. Maarja-Liisiga peaosas valmis muusikafilm «Õnneseen» (1984). Ilus võitis lapsepõlves mitu konkurssi («Laulukarussell», «Täht sügistaevas»). Maarja-Liis on ainus laulja, kes esindanud Eestit kahel korral Eurovisiooni lauluvõistlusel solistina. Ta oli 15-aastane, kui esitas Eurovisioonil koos Ivo Linnaga laulu «Kaelakee hääl», mis saavutas 5. koha. Aasta hiljem esitas ta Eurovisioonil loo «Keelatud maa», mis pälvis 8. koha.

Foto: Andres Raudjalg

PEARU PAULUS

Pearu Paulus (47) on eesti laulja ja helilooja. Ta sai tuntuks konkursi «Kaks takti ette» kaudu. Aastast 1992. kuulub Pearu Paulus koos Ilmar Laisaare ja Alar Kotkasega ansamblisse 2 Quick Start, mille tuntuimad hiti on „Neiu mustas kleidis“, „Olen loobuda sust proovinud“, „Poolel teel su juurde“.

Foto: Viktor Burkivski

KOIT TOOME

Koit Toome (36) on eesti üks menukaimad poplauljaid ja muusikalinäitlejaid. Laiema avalikkuse ette jõudis Koit Toome 1995. aasta alguses koos Sirli Hiiusega (Sarah), kellega moodustati duo Code One ("On küll hilja", "Sellest saab meie suvi"). Hilisemad hitid on näiteks „Põgenen“, „Kaugele siit“, „Mälestused“. Getter Jaaniga on sisse laulud megahitid „Valged ööd“ ja „Rannamaja“.

Foto: Meisi Volt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles