Galerii! Eesti moedisainer Perit Muuga vallutas Londoni moelava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

20.-24. veebruaril toimunud Londoni moenädala raames astus üles kiirelt tuntust koguv andekas Eesti moedisainer Perit Muuga. Tema uus kollektsioon «All mine» jõudis  Londoni moegurmaanide ette 21. veebruaril Londoni moenädala showl Westbury Hotellis. Showd kajastasid Fashion TV ja Arise TV, show toimus koostöös MTV Staying Alive Foundation`iga.

Foto: Perit Muuga

Perit Muuga loomingust õhkub enesekindlust ja müstilist muinasjutulisust - ürgnaiselikud lõiked, efektsed kangad ja uudsed ideed. Seda kandes tunned end kui peategelane mõnest salapärasest jutustusest.

Foto: Perit Muuga

Perit Muuga uus kollektsioon «All mine» räägib loo veetlevast isekusest: «Astu iseenda imede aeda ja leia end ümbritsetuna kõige lummavamatest lilledest ja looduse värvidest. Lase lahti oma mõtetest ja astu uude reaalsusesse.»

Foto: Perit Muuga

Perit Muuga ilmus Eesti moemaastikule Tallinna moenädalal 2014 oma esimese kollektsiooniga «Army of me», mis tituleeriti meedias moenädala avapäeva üllatajaks. Samal ajal avas disainer ka Tallinnas oma salongi aadressil Masina 22.

Foto: Perit Muuga

Perit Muuga moeshow toimub Eestis 26ndal märtsil teatris NO99. Täiendav informatsioon tulekul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles