Reedel avab uksed Eestis ainulaadne Bacardi Wonderland!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bacardi Wonderland
Bacardi Wonderland Foto: Klubi Teater

Sel reedel, 27.02 kutsuvad Bacardi ja Klubi Teater Sind täiesti ainulaadsele Bacardi Wonderland'ile, mis pakatab värskusest, lõpututest Bacardi ojadest, mis voolavad läbi kogu öö ning meelierutavatest show'dest.

Must Bacardi Nahkhiir lendab mööda ja pomiseb: «Oi heldeke, oi heldeke, ma jään hiljaks!» ja võtab kella, et vaadata, mis see näitab. Rahvas Tallinna tänavatel on segaduses, sest nad aimavad, et teoksil on midagi hoopis iseäralikku. Nad jooksevad mustale kütkestavale linnule uudishimulikult järele, pressivad end läbi imetillikese pilu – ja satuvadki vupsti koos Alice'iga Klubi Teater Imedemaale. 

Foto: Klubi Teater

Bacardi Wonderlandile viib kõik enda uskumatuna tunduva live showga Siim Koppel, pannes Sind unustama argipäeva muresid ning viies Sind üheöisele seiklusele Bacardi Imedemaal. See on ebamaine öö, kus saavad kokku muinasjutuline maailm, kaunid tegelaskujud, kes hoiavad Sind kütkestatuna läbi kogu öö ning parim rumm - Bacardi, mille lõputult jooksvad ojad  muudavad Sinu meeled erksamaks, show sürreaalsemaks ning meele paremaks! Sel ööl saadaval imeliselt maitsvad Bacardi kokteilid.

Foto: Klubi Teater

Tahad end tunda sel ööl veel erilisema? Klubi Teater loosib kõigi lugejate vahel välja kaks VIP-paketi saajat, kes saavad enda nelja sõbraga sisse TASUTA ning lisaks laua VIP-ruumis koos maitsva Bacardi Rummiga. Võitmiseks saada meil aadressile mareli@klubiteater.ee ja kirjuta, milline on Sinu lemmik Bacardi kokteil. Võitja selgub ja temaga võetakse ühendust reedel, 27.02. kell 18.00!

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles