Erika Salumäe: Eestisse on tore tulla ja olla, aga Hispaanias on head arstid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Salumäe ja Ene Veiksaar raamatuesitlusel
Erika Salumäe ja Ene Veiksaar raamatuesitlusel Foto: TV10

Üle nelja aasta käis kodumaad külastamas taasiseseisvunud Eesti esimene olümpiasangar Erika Salumäe (52), kes elab juba aastaid tütre ja hea sõbra Ene Veiksaarega päikeselises Hispaanias.

Foto: Are Altraja/Facebook

Erika käis avamas Ülemiste keskuses spordipoodi Sportland - seal on näha ka Erika kuulus jalgratas, millega sporditäht tõi taasiseseisvunud Eestile 1992. aastal Barcelonas esimese olümpiakulla.

Erika käis Eestis olles ka koos sõpradega Ed Sheerani kontserdil.
 

Foto: TV10

Erika ja tema kuulus olüpmpiavõidu toonud kollane jalgratas.

Foto: TV10

Olümpiakangelase elu päikeselises Hispaanias läheb igapäevaselt töö tähe all. Koos hea sõbra Ene Veisaarega on nad asutanud Denias turismiettevõtte, korraldavad sportlastele laagreid ja kultuurireise.

Erika sõnul on olnud otsus Hispaaniasse elama minna õige, sest see on parim koht tervisehädadest vabanemiseks. «Tore on olla ja tulla, aga Hispaanias on head arstid ja remontimist ikka tuleb,» pajatab Erika ajakirjale Naised antud intervjuus.

Samuti annab naisele jõudu ka see, et tema tütar Sirli (16) käib rahvusvahelises koolis, on õnnelik ja rahul ning et temast on kasvamas maailmakodanik.

Sportlandis antud pressikonverentsil ütles Erika, et usub, et Eestis nähakse veel olümpiavõitjaid. «Spordis on kõige tähtsam järjekindlus ja usk iseendasse, siis tulevad ka tulemused. Olen tänulik selle eest, et mind pole unustatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles