Video: Anne Veski osales PBK näosaates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski saates «Täpipealt»
Anne Veski saates «Täpipealt» Foto: PBK

Teine saade ümberkehastumise shows «Täpipealt» Pervõi Baltiiski kanalil oli pühendatud televisioonile. Osalejad proovisid end artistide rollides, kes said tuntuks tänu helesinisele ekraanile. Saatest võttis osa ka tuntud eesti laulja Anne Veski.

Pühapäeval ilmus Anne Veski Facebooki lehel info, et laulja võtab osa saatest «Täpipealt»: «Täna PBK pealt Täpipealt! Olen ise ka seal kohal ja laulan jupike laulu. Tõsiselt meeleolukas saade,» – kirjutas Anne.

Ja tõepoolest, teises saates «Täpipealt» esitas tuntud laulja Anne Veski kuju noor vene näitleja Aglaja Šhilovskaja. Ta esitas laulu «Tunda rõõmu elust», ning žürii andis talle maksimaalsed punktid. Lavale tuli ka Anne Veski ise, kes võttis esituse väga soojalt vastu. Aglajaga koos laulsid nad laulu «Eilne päev».

Pärast artiste tuli lavale show žürii liige Gennadi Hazanov ja ütles: «Pole tavaks seda teha enne, kuid vaevalt, et saame Anne Veskit isiklikult õnnitleda tema õigel sünnipäeval, 27.veebruaril – teeme seda täna!». Publik toetas tema sõnu aplodeerides ja püsti seistes.

Showd «Täpipealt» näidatakse Pervõi Baltiiski kanalil pühapäeviti kell 21:50.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles