Elu24 loosib tasuta piletid! Terminaator annab reedel sünnipäevajärgse superkontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Terminaator
Ansambel Terminaator Foto: Kristjan Lepp

Eile, 24. veebruaril täitus ansamblil Terminaator 28 aastat koosolemist. Sünnipäeva puhul pidustusi ei peetud, küll antakse aga reedel, 27. veebruaril raju sünnipäevajärgne kontsert klubis Factory. Tegemist on bändi, kes on end eestlaste südamesse laulnud lugudega "Juulikuu lumi", "Torm", Romula" jpt, esmakordse esinemisega Tallinna klubis Factory. Kontserdil pakub tuge tõusev poprock kollektiiv Rising Sun. Uksed avatakse kell 22.00. Elu24 loosib kontserdile tasuta pileteid!

Terminaator sai alguse Tallinna 10. Keskkoolist ehk siis praegusest Nõmme Gümnaasiumist. Sama kooli õpilane Jaagup Kreem hakkas bändi tegema 1987. aastal, õppides siis 7. klassis ning esimene avalik esinemine leidis aset samal aastal Tallinna 47. Keskkoolis toimunud koolibändide festivalil. Laiema tuntuse saavutas Terminaator 1992. aastal, kui võitis noorte bändide festivali "Rock In". Samal aastal esines Terminaator juba Rock Summeri pealaval.

Läbimurdeaastaks võib pidada 1994. aastat, kui albumilt "Lõputu päev" leidsid raadiojaamade mängukavades koha lood "Torm", "Meeletu maailm" ja "Ainult sina võid mu maailma muuta". Järgmisel aastal ilmunud alumbilt  "Minu väike paradiis" pärineb aga bändi surematu ballaad "Juulikuu lumi".

Uksed avatakse kell 22.00, kontserdil kehtib vanusepiirang 18 eluaastat. Piletid hinnaga 8 EUR on müügil kohapeal.

Elu24 loosib kontserdile tasuta pileteid kahele! Soovid võita? Saada kiri märksõnaga TERMINAATOR aadressile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just Sina peaksid üritusele tasuta minema! Head loosiõnne!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles