Täna alustab «Pilvede all» uus hooaeg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesari «Pilvede all»
Telesari «Pilvede all» Foto: Arno Mikkor

Täna kell 21:30 alustab Kanal 2s uut hooaega Eesti armastatuim draamaseriaal «Pilvede all». «Uue hooaja probleemid on paljudele omast kogemusest tuttavad,» usub sarja produtsent Toomas Kirss.

«Mure pereliikme tervise pärast, hirm teha vigu, katteta lubadused, liiga suured ambitsioonid jne, sekka positiivset ehk armumist ja armastust ning huumorit ka,» vihjab Kirss uue hooaja teemadele. «Pilvede all» kümnes hooaeg sarja tegelaste eludes ajahüpet ei tee. «See tähendab, et sündmuste vahe on võrdne kahe hooaja vahelise ajaga,» selgitab Kirss.

Haiglas töötava Pireti (Inga Lunge) suhe Haapsalust leitud kirjaniku Urmasega (Margus Jaanovits) areneb edasi.

Noorim õdedest, Kertu (Liis Haab), on saanud valmis oma raamatu käsikirja. Kertu eksmees Erik (Indrek Sammul) pelgab, et Kertu on oma raamatusse mõne ebameeldiva seiga tema kohta sisse poetanud. Kas Eriku suurim hirm saab teoks?

Mari tabas õnnetus - tema mees Indrek (Vladas Radvilavicius) oli avarii tagajärjel koomas. Nüüd on Indrek paranemas, kuid vajab endiselt tõsist hoolt. Mis saab Mari abielust Indrekuga?

Marile pakub abi ema Sirje peigmees Gunnar (Andres Dvinjaninov). Gunnari suur huvi Mari vastu tekitab küsimusi ema Sirjes (Rita Rätsepp).

Albert (Ain Lutsepp) on mures oma naise Inna (Piret Rauk) pärast. Miks?

Õdede ema Sirje genereerib ideid nagu ikka – millega ta seekord üllatab?

Kuigi õed on kümne hooajaga kasvanud ja muutunud, on nad ikka nemad ise – kolm naist, kes peavad hakkama saama nii keeruliste suhete, karjääri kui ka eluliste valikutega. «See sari ongi elust enesest, küllap seetõttu on ka lihtne sellega samastuda ja piir tegelaste ning päris elu vahel kipub kergesti kaduma,» arvab Kirss.

Eesti vaadatuim draamasari «Pilvede all» stardib uue hooajaga täna kell 21:30.
Lisaks alustab täna kell 22:30 uue hooajaga krimisari «Rizzoli ja Isles».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles