Bryan Adams jõuab albumi «Reckless» 30. juubelituuri raames Riiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bryan Adams
Bryan Adams Foto: AFP / Scanpix

25. märtsil esineb Riga Arenal tuntud Kanada rock-laulja Bryan Adams. Mees jõuab Lätti oma ühe edukaima albumi «Reckless» 30. juubelituuri raames. Just sellelt albumilt on pärit unustamatud hitid nagu «Heaven», «Summer of ’69» ning Tina Turneriga koos lauldud «It’s Only Love». Piletid on müügil Piletilevis.

Bryan Adams on maailma üks edukamaid rokkmuusikuid viimase 30 aasta jooksul. Tema trumbiks on kahtlemata energilised live-esinemised ning ta on müünud kokku üle 100 miljoni albumi. See teeb temast ühe enimmüüdud artisti maailmas ning enimmüüdud Kanada rokkmuusiku. Põhja-Ameerikas tegi Adamsi tuntuks album «Cuts Like A Knife» (1983), ülemaailmne kuulsus saabus albumiga «Reckless» (1984). Tähistamaks viimatimainitud albumi 30-aastaseks saamist suunduski 55-aastane Bryan Adams taas tuurile.

Laulja üks tuntumaid ja populaarsemaid lugusid on kahtlemata ballaad «(Everything I Do) I Do It For You», mis pärineb albumilt «Waking Up The Neighbours» (1991). Adams on olnud nomineeritud väga suurele hulgale auhindadele ning ta on võitnud Grammy, MTV ja Juno auhindu.

Mees on olnud ka sotsiaalselt väga aktiivne ning aidanud koguda raha mitmele erinevale heategevuslikule organisatsioonile. The Bryan Adams Foundation hoolitseb selle eest, et võimalikult paljud lapsed üle kogu maailma saaksid korraliku hariduse, sest Adams usub, et hea haridus on lapsele parim kingitus.

Bryan Adamsi kontsert Riias toimub 25. märtsil 2015, Riga Arenal. Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles