Presidendiballi külalised käisid riideid vahetamas Jõhvi lähistel asuvas mõisas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu Jõhvis toimuv presidendi vastuvõtt pani nii mõnegi külalise dialemma ette - kus küll enne pittu minekut riideid vahrtada?

Mõned aastad varem tehti seda lausa Jõhvi Statoili WC`s, mille ukse taga lookles megapikk järjekord ja tekitas bensiinijaama töötajates suurt elevust. Seks korraks olid kuni kümne kilomeetri raadiuses olevad majutuskohad õppust võtnud ning pakkusid väikese tasu eest riiete vahetamise teenust enda pool.

Foto: Erlend Štaub

Riiete vahetamise teenust pakkus seekord näiteks Jõhvist seitsme kilomeetri kaugusel asuv Kukruse Polaarmõis.

Mõisarahva ainsaks palveks oli, et külalised ostaks tänutäheks mõisa poekesest mõne suveniiri ja lubaks end end mälestuseks ka fotografeerida. Kummaline makseviis, kas pole?

Foto: Erlend Štaub

Teiseks riiete vahetamise kohaks pakuti Jõhvi spordihalli. 

Seal soovitati külalistel ennast enne pittu minekut suisa nii enne, kui ka pärast vastuvõttu pesta ning ka jõusaalist läbi käia ning ka ujuma minna. Külalistel oli võimalik end imetleda aeroobikasaali maast laeni ulatuvast peeglist.

Foto: AFP / Scanpix

Jalgsi käik kontserdimajja ca seitse minutit ja autoga üks minut! Seda võimalust paljud külalised ka kasutasid.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles