Lembit Ulfsak Oscarist: päris raske jurakas oli!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Mandariinide" meeskond Oscari-gala eelõhtul nominatsiooni sertifikaadiga. Produtsent Ivo Felt, režissöör Zaza Urušadze, näitlejad Giorgi Nakhašidze, Mikheil Meskhi ja Lembit Ulfsak, operaator Rein Kotov.
"Mandariinide" meeskond Oscari-gala eelõhtul nominatsiooni sertifikaadiga. Produtsent Ivo Felt, režissöör Zaza Urušadze, näitlejad Giorgi Nakhašidze, Mikheil Meskhi ja Lembit Ulfsak, operaator Rein Kotov. Foto: Mihkel Maripuu

Kuigi Oscari-nädal ja ka tseremoonia venisid «Mandariinide» meeskonna jaoks pikale, käis põhiosa meie jaoks kähku.

«Ma ei jõudnud ennast veel soojakski istuda, kui äkki öeldi võitja ära, ja ma sain alles viie sekundi pärast aru, et meie ei võitnud,» ütles näitleja Lembit Ulfsak «Aktuaalsele kaamerale», vahendab ERR

«Vähemalt võitis väga väärikas film ja sümpaatne režisöör Pawlikowski andis meile pärast seda Oscarit katsuda, päris raske jurakas oli.»

Ulfsak lisas: «Ma olen vana mees, minul ei ole siit muud õppida, kui olla selle filmiga eeskujuks noorematele, et äkki neil vaadates seda filmi tekib ka huvi siia sattuda.»

Kullatud britanniumist valmistatud Oscari-kujuke on 34 sentimeetrit kõrge ja see kaalub 3,85 kilogrammi.
Kullatud britanniumist valmistatud Oscari-kujuke on 34 sentimeetrit kõrge ja see kaalub 3,85 kilogrammi. Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles