Suni neljas kauamängiv õnnistatakse sisse klubikontserdiga

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padari ja The Suni neljas album Ring.
Tanel Padari ja The Suni neljas album Ring. Foto: promo

Tanel Padar & The Suni uus album «Ring» on ilmumisest saadik trooninud edetabelites. Nüüd avatakse sügisene klubihooaeg reedel suurejoonelise esinemisega Rock Cafés.


«Ringile» sai kokku 11 lugu, millest suure osa moodustavad meloodilised ballaadid, seega pole tegu tüüpilise rockalbumiga. «Me tegime seda, mis meile endale meeldis ning ei raamistanud oma loomingut ühegi stiili või produtsendi ettekirjutusega,» kommenteeris bändi laulja Tanel Padar. «On nii korralikku kütet kui ka hardushetki,» võtab bändi solist albumi ühte lausesse.

Kontserdil teevad kaasa Pappa Lucca ja Toe Tag. The Suni poolt tulevad esitamisele lood värskelt «Ringilt», sealhulgas hitid «Üksinda Üksinduses» ja «Tee Midagi» ning ka juba publiku südamed võinud palad eelmistelt albumitelt.

Rock Café uksed avatakse kl 21.00, piletid saadaval Piletilevi müügipunktides ja kohapeal.

10. septembril kl 18 toimub Viru Keskuse Laseringis ka autogrammitund.  Kohal on Tanel Padar & The Sun liikmed, esitatakse lugusid «Ringilt» ning saab küsida allkirju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles