Imre Sooäär ja Carmen-Aneth Vanatoa Harjumäe uisuplatsil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõisahärra Imre Sooäär otsustas kutsuda linnapea Edgar Savisaare pühapäeval, 22. veebruaril heategevuslikule uisuduellile. Imre oli kohal, Edgar provokatsioonile ei allunud.

Foto: Viktor Burkivski

Imre: Eesmärk oli aidata Eesti noort uisulootus Carmen-Aneth Vanatoa Itaaliasse Eestit esindama. Tahtsime aktsiooniga koguda 1000 eurot Carmeni Itaaliasse sõidu ja võistluste osavõtumaksu toetuseks.

Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Imre: Kuna Savisaar on uisuliidu president ja telereklaamides tuntud uisuäss, siis kutsusin ta Carmeni toetuseks mõõtu võtma, kumb meist on kõvem. Kusjuures mina uisutada ei oska. Sellegipoolest lootsin, et ta võtab minu poolt visatud kinda vastu. Tema siiski kohale ei ilmunud. Minu arvates mõraneb nüüd ka jää ka supermäni aura all.

Foto: Viktor Burkivski

Kogusime vabatahtlikke annetusi kohapeal ning neil kel polnud võimalik aktsioonis osaleda, palun annetage Carmenile tema unistuse täitumiseks, et meie tulevane medalilootus Carmen-Aneth Vanatoa saaks sõita Itaaliasse uisuvõistlustele Eestit esindama. Carmeni pangaarve on siin:

Carmen-Aneth Vanatoa

EE942200221052047298

Foto: Viktor Burkivski

Carmen ja Imre astusid ka ise üles paari jäätantsuga.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles