Video: politsei korraldas kuueaastasele autistlikule poisile sünnipäevaüllatuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glenn Buratti tuletõrjeautos
Glenn Buratti tuletõrjeautos Foto: Youtube

USAs Floridas St. Cloudis ei tulnud mitte ükski sõber kuueaastase autistliku ja epilepsia all kannatava poisi sünnipäevale, kuid politsei korraldas talle rõõmsa üllatuse.

Glenn Buratti pettumus muutus rõõmupeoks pärast ühte Facebooki postitust, anonüümseks jäänud inimeste headust ning ühte politseihelikopterit, edastab CBS News.

Juhtum sai alguse kui Glenni ema Ashlee Buratti kutsus lapse 16 klassikaaslast ta sünnipäevale, kuid mitte ükski neist ei saabunud.

«Poeg oli väga kurb ja pettunud,» sõnas ema.

Ema kirjutas Facebookis, et nii laps kui tema on väga kurvad ning poeg olevat kogu aeg küsinud, et millal klassikaaslased saabuvad.

Ema postitus jäi silma paljudele. Buratti kinnitusel hakkasid tundmatud inimesed ja nende lapsed saatma sotsiaalmeedias ta pojale õnnitlusi ja kingitusi.

Positust nägi ka politsei ning otsustas lapse päeva rõõmsaks muuta. Poiss sa sünnipäevakingituseks lennu politseihelikopteriga.

«Glenn muutus väga rõõmsaks. See oli tema arvates parim kingitus,» sõnas ema hiljem.

Politsei ei piirdunud vaid helikopterilennuga, vaid poiss sai tutvust teha ka politseiautode ja –koertega ning tuletõrjeautodega.

Ema sõnul päästis üks Facebooki sõnum ta poja sünnipäeva ja taastas ta usu inimeste headusse.

«Inimesed olid tõeliselt head, aidates mu last, kelle sünnipäevale mitte keegi ei tulnud,» lausus ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles