Keda toetab Eesti Laulul Edgar Savisaar?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriminaaldraama «Viimane mustpea» tõi Olde Hansasse kokku väärikad linnakodanikud.
Edgar Savisaar ja Keskerakonna 26-aastane kandidaat nr 724 - Helen Lausma-Saar
Kriminaaldraama «Viimane mustpea» tõi Olde Hansasse kokku väärikad linnakodanikud. Edgar Savisaar ja Keskerakonna 26-aastane kandidaat nr 724 - Helen Lausma-Saar Foto: Rait Tuulas

Tallinna linnapea Edgar Savisaar on suur armastuse pooldaja ning teatas ajalehe Pealinn kaudu, et toetab Eesti Laulul Elisa Kolgi laulu "Superlove"

"Olen romantilise hingelaadiga inimene ja küllap sellepärast meeldib mulle Vahur Valgmaa laul "Superlove" Elisa Kolgi esituses. Mis on inimese elus tähtsam armastusest ning armastuse ilust ja valust Elisa Kolk ju kuulajaile – vaatajaile kaunil viisil jutustabki. Ilus meloodia, võluv artist, hinge puudutav laul," ütles Tallinna linnapea.

Samuti soovib linnapea edu favoriitidele Stig Rästale ja Elina Bornile. "Võit on lähedal aga mitte veel käes, nii, et pöidlad pihku!" Savisaare sõnul leiab konkursilt laule igale maitsele. "Osalemine Eurovisioni lauluvõistlusel kõneleb meie kohast ühinenud Euroopa kultuuriruumis ning annab meile enestele võimaluse mõista, missugused me oleme Euroopa mitmekesist kultuurikonteksti silmas pidades. Lauluvõistlusel kaasa löömine on osa pariteetsetel alustel toimuvast kultuurivahetusest, millel on kõigi osalejate jaoks rikastav ja ühendav roll."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles