Galerii: klubi Teater Valentinipäev möödus Inglismaa staariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 14.veeburaril toimus klubis Teater linna suurim Valentinipäeva kontsert Valentine Live, kus Romantiline atmosfäär saabus klubi ruumidesse võrratu live-kontserti saatel lummava Cleo Stewarti (UK) poolt. Meeleolukas live tõstis klubikülastajate peotuju lakke ning muutis Valentinipäeva lõpu kelmikaks ja suurejooneliseks.

Klubi Teater korraldas Valentinipäeva puhul eripeo Valentine Live, mis tõi kohale särava staari Cleo Stewarti otse Londonist!  Tõelise vokaalse üllatuse kõigile külalistele tõi võimas house'i diiva Cleo Stewart, kes külastas klubi Teatrit sedapuhku juba teist korda. Kontserdiga pakkus ta klubikülastajatele Eestis harvanähtava show, mis üllatas energilisuse ja võimsa häälega!

Valentinipäeva pidu, mis kulmineerus Londoni lauljatariga, oli tulvil meeldivatest üllatustest, mis klubi Teater külastajate meeleolu vaid romantilisemaks ja erilisemaks muutsid. Juba uksel ootasid kõiki kaunid Frexinet neiud, kes tervitasid kõiki maitsva vahuveiniga, et õhtusse erilisust lisada.

Rahvusvaheliselt tuntud Cleo on eelkõige tuntud enda võimsa hääle, lavalise staarisära ning ameerikaliku energia poolest ja sellest ei jäänud puudu ka seekordsel Eesti live-kontserdil. Rahvas oli meeldivalt üllatunud ning leidis koheselt ka endas üles selle ülevoolava energia, mis staari lavaloleku ajal kõigini jõudis. Pakatav rõõmujoovastus hoidis peomeeleolu üleval varaste hommikutundideni!

Juba sel reedel muutub aga armusaal tõeliseks Hiina karnevaliks, kui suurejooneline Dom Party toob kõigini «Chinese New Year» peo. Rohkem infot tuleva peo kohta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles