Juba homme valitakse 10 finalisti hulgast Eesti Laul 2015 võitja

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid Telemajas Eesti Laul 2015 2. poolfinaali salvestused. Elina Born ja Stig Rästa
Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid Telemajas Eesti Laul 2015 2. poolfinaali salvestused. Elina Born ja Stig Rästa Foto: Viktor Burkivski

Juba sel laupäeval, 21.veebruaril selgub Eesti Laul 2015 võitja!

Saadet juhivad Marko Reikop ja Henrik Kalmet. Lisaks finalistidele astuvad lavale Suur Papa, Junk Riot ning Tartu Roki ja Popi Instituut. Vaheklippides näeme lapsi suhestumas täiskasvanute probleemidega. Klipp «Kallis, me saame lapse», on vaadatav siit.

Vaheklippide näitlejad on Liisa Koppel ja Mikk Kaasik. Stsenarist Wimberg, režissöör Rene Vilbre, produtsendid Piret Eero ja Mart Normet. Finaalkontserdi otseülekanne Nordea Kontserdimajast algab kell 21.35 ETV-s ja Raadio 2-s.

Eesti Laul 2015 produtsent Heidy Purga tuletab meelde uusi hääletusreegleid: «Sel aastal oleme muutnud superfinaali osa, senise kahe võistleja asemel hääletatakse võitja kolme superfinalisti seast, see lisab võistluslikku momenti kõigile osalejatele ning pakub pingelisi hetki fännidele.» Purga arvates on ülimalt oluline oma hääl anda, ja hääletada kindlasti ka superfinaalis, mitte jääda lootma teistele hääletajatele. «Võistlus tuleb kindlasti pööraselt tasavägine ja pinev,» kinnitas Purga.

Lugu / Esitaja / Autorid

finaali esinemisjärjekorras:

1. “Minu päike” / Luisa Värk / Mikk Tammepõld, Luisa Värk 

2. “Üle vesihalli taeva” / Maia Vahtramäe / Olav Osolin 

3. “Goodbye to Yesterday” / Elina Born ja Stig Rästa / Stig Rästa

4. “Idiot” / Kali Briis Band / Alan Olonen

5. “Troubles” / Robin Juhkental & The Big Bangers / Robin Juhkental & The Big Bangers 

6. “Burning Lights” / Daniel Levi / Daniel Levi Viinalass 

7. “Superlove” / Elisa Kolk / Vahur Valgmaa 

8. “Exceptional” / The Blurry Lane / Kristina Bianca Rantala  

9. “Unriddle Me” / Elephants From Neptune / Jon-Arnold Mikiver, Robert Linna, Rain Joona, Markko Reinberg 

10. “This Is Our Choice” / Triin Niitoja & John4 / Jaanus Saago, Triin Niitoja

Superfinaalis jääb esikoha eest viimases voorus võistlema kolm laulu.

Finaali võitja valimisel saavad otsustavaks nii žürii kui rahva hääled.Rahvahääletuseks avatakse laupäevase finaali ajal telefoninumbrid, kõikidel  soovijatel on hea võimalus oma lemmikuid toetada. Numbrid leiab nii teleekraanilt kui võistluse kodulehelt. Lisainfo ametlikult kodulehelt ja Facebook’ist.

Kõik akrediteeritud meediaesindajad on peale finaalkontserdi lõppu oodatud ametlikule vastuvõtule Nordea Kontserdimaja II korrusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles